Vi gir SALGSGARANTI !
01.07.2004
Kom innom oss, vi har boliger for de fleste.
Skal du selge din bolig, da lønner det seg å ta en prat med oss. Vi har den beste erfaringen i markedet og kundevenlige åpningstider. Vi har mange kunder og bred markerdsføring noe som gir selgere god pris og kjøpere har et variert utvalg å velge i !
Selger du din bolig gjennom oss dekker vi alle salgskostnadene hvis du ikke får solgt boligen - intet salg - ingen kostnader. Tilbudet gjelder for boligsalg i Mo og omegn.

Vi er i gang i Brønnøysund og kan være behjelpelig med salg av eiendommer i Brønnøysund og omegn. Vi har fått utstillingsvindu i Sparebanken Rana som også vil bistå med utlevering av salgsoppgaver.VÅRE ÅPNINGSTIDER:
Hverdager 09.00 - 17.00
Torsdag 09.00 - 19.00
Lørdag 10.00 - 14.00


Salgskontor i Mosjøen.
EiendomsMegleren har utvidet sitt marked med oppstart av kontor i Mosjøen. Kontoret ble opprettet januar 2003 med adresse Strandgata 32 - Stenslandsgården.
Dere finner oss i 2. etasje i kontorfellesskap med Advokathuset. Merete Solvang er utdannet eiendomsmegler og ansatt ved ved kontor i Mosjøen. Skal du selge bolig i Mosjøen og omegn, Leirfjord og Sandnessjøen, ta kontakt med Merete - tlf. 751 11210
tilbake